SÄÄ
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
#
ma 18.7.2016 klo 11:50 [päivitetty ti 12:01] 0

Tarinaniskennän SM-voitto Kaarlo Koukulle Sastamalan Kiikkaan

Kärsämäellä pidettyjen 15. Tarinaniskennän SM-kilpailujen voittajaksi kukitettiin Kaarlo Koukku Sastamalan Kiikasta. Tuomaristo kehui Koukun tarinaa "Isän nallipyssy" ehyeksi kokonaisuudeksi, kuin nippuun sidotuksi, joka eteni kuten tarinan kuuluu.

Toiseksi tuli Kaarina Makkonen Eskilstunasta. Hänen tarinansa "Voihan vitonen" säilyi alusta loppuun lapsen näkökulmasta kerrottuna.

Kolmannen palkinnon sai Tiina Leminen tarinallaan "Saesko olla savolaesta mämmiä?" Hänen tarinassaan tulivat esille ihmisten väliset erot eri asuinalueilla. Tarina oli reipas ja rohkea, se oli humoristinen ja savolainen aksentti sai kuulijan hyvälle mielelle. Leminen oli myös yleisön suosikki.

Tuomariston puheenjohtajana toimi Kari Krapu Nivalasta ja jäseninä Aune Aho ja Sari Keskimaa sekä sihteerinä Pirjo Humalainen. Tuomaristo piti kilpailun tasoa erittäin korkeana ja tasaisena ja tyyliltään hyvin erilaisina.

Kilpailun juonsivat Tuula Aitto-oja ja Esa Konola.

Julkaisemme kommentit tarkistuksen jälkeen nimimerkillä tai nimellä. Käytämme nimimerkkiä, mikäli se on syötetty. Tarvitsemme nimen toimituksen käyttöön kommentin julkaisemiseksi.


Kommentit

LOUNASTORI
Lounaspaikat tänään

FINGERPORI

Fingerpori