keskiviikko 20.6.2018 | 03:23
SÄÄ
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
#
la 23.7.2016 klo 17:48 [päivitetty la 20:46] 0

Pietarsaaren kesäperinne pakettiin hyvässä säässä - "Antaa paljon elämää kaupungille"

Perinteiset Jaakon päivät tarjosivat jälleen monenlaista nähtävää ja koettavaa Pietarsaaressa. Eräs viikon ohjelmasta nauttiva oli pietarsaarelainen Solveig Sandvik-Nyberg. Hän oli nauttinut jo musiikkitarjonnasta ja oli lauantaipäivänä kävelykadun markkinoilla vilkuilemassa tarjontaa. Kauppoja ei kuitenkaan ollut syntynyt ainakaan toistaiseksi.

– Omassa talossa on jo riittävästi tavaraa, pitäisi olla ennemmin myymässä täällä kuin ostamassa mitään, Sandvik-Nyberg naureskelee.

Hän kommentoikin yleisen tunnelman olevan tärkeä tekijä tapahtumassa.

– Mukava katsella ympäriinsä ja nähdä tuttuja, se kai tässä on parasta koko tapahtumassa. Kiva kun on tällaisia tapahtumia, ne antavat paljon elämää kaupungille, hän toteaa.

Samoilla linjoilla oli keramiikkaa myymässä ollut Mathilda Store, joka oli ehtinyt vilkuilemaan myös muiden myyntitarjontaa.

– Kävin katselemassa ja löysin vanhan hattulaatikon. Täällä on kyllä kiva tunnelma, Mathilda kehuu.

Paikalle oli saapunut niin ikään Teerijärveltä Edvin Byskata, joka myi itse tekemiään kärpässienen näköisiä puujakkaroita. Hänestä oli hauska nähdä tuttuja ihmisiä myymisen lomassa.

– Mukava tavata vanhoja tuttavia, entisiä työkavereitakin näkee täällä, hän toteaa.

Julkaisemme kommentit tarkistuksen jälkeen nimimerkillä tai nimellä. Käytämme nimimerkkiä, mikäli se on syötetty. Tarvitsemme nimen toimituksen käyttöön kommentin julkaisemiseksi.


Kommentit

LOUNASTORI
Lounaspaikat tänään

FINGERPORI

Fingerpori