keskiviikko 20.6.2018 | 03:22
SÄÄ
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
#
pe 5.8.2016 klo 14:30 [päivitetty ti 08:09] 0

Haapajärvi-Seura on Vuoden kotiseutuyhdistys

Suomen Kotiseutuliitto on valinnut Haapajärvi-Seura ry:n Vuoden kotiseutuyhdistykseksi. Vuoden kotiseutuyhdistys julkistettiin Kajaanin Valtakunnallisten kotiseutupäivien yhteydessä eilen perjantaina. Haapajärvi-Seura ry:n puheenjohtaja Veijo Tikanmäen mukaan palkinto on erinomainen kannustin tulevaa ajatellen.

– Tämä osoittaa, että tehtyä työtä arvostetaan. Toki tällainen huomionosoitus kannustaa myös jatkamaan ja antaa potkua tulevaisuutta ajatellen, Tikanmäki sanoo.

Kotiseutuliiton mukaan vuonna 1949 perustetun Haapajärvi-Seuran toiminta on poikkeuksellisen monipuolista: yhdistys muun muassa järjestää messuja, matkoja ja tapahtumia, julkaisee kotiseutulehteä sekä huolehtii kotiseutumuseoalueesta.

Vuoden kotiseutuyhdistys -palkintoa tavoitteli 34 Suomen Kotiseutuliiton jäsenyhdistystä. Hakijat edustavat Kotiseutuliiton jäsenyhdistysten monimuotoisuutta: mukana on perinteisiä kotiseutuyhdistyksiä, kaupunginosayhdistyksiä, erilaisia museo- ja/tai kulttuuriyhdistyksiä sekä aluejärjestöjä. Palkittavan yhdistyksen toimintahistorian pituudella ei ole erityistä painoarvoa. Valinta tehdään yhdistysten vuosikertomusten perusteella. Kaikki 34 yhdistystä ovat erittäin aktiivisia ja osallistuvia yhdistyksiä, Kotiseutuliitosta todetaan.

Julkaisemme kommentit tarkistuksen jälkeen nimimerkillä tai nimellä. Käytämme nimimerkkiä, mikäli se on syötetty. Tarvitsemme nimen toimituksen käyttöön kommentin julkaisemiseksi.


Kommentit

LOUNASTORI
Lounaspaikat tänään

FINGERPORI

Fingerpori