keskiviikko 20.6.2018 | 03:22
SÄÄ
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
#
ke 10.8.2016 klo 11:41 0

Voimamieskisat värittävät Pidot Pitäjässä-tapahtumaa

Viikonloppuna Haapajärven Puistokadulla järjestettävässä Pidot Pitäjässä-tapahtumassa on luvassa rentoa toritunnelmaa, mutta myös riskien miesten keskinäistä mittelöä.

Haapajärven Woimamiehet järjestävät pitojen yhteydessä jo perinteikkääksi muodostuneen voimamieskilpailun lauantaina klo 12 alkaen. Kisassa on avoin sarja ja luvassa on kovatasoista kisaamista. Kilpailulajeja on kuusi ja voimamiehet ottavat toisistaan mittaa rekan vedossa, tukkipunnerruksessa, merimieskävelyssä, farmarikävelyssä yhdistettynä renkaankääntöön, maastavedossa sekä säkin lastauksessa.

Varsinaiset pidot starttaavat jo aamupäivällä kymmenen aikoihin, jolloin Puistokadulla sekä Stileton parkkipaikalla päästään aloittamaan torimyynti. Tapahtuma avataan virallisesti klo 11 Haapajärven kaupunginjohtaja Juha Uusivirran johdolla. Avauksen jälkeen ilahdutetaan perheen pienimpiä karkkitykillä. Aamupäivällä Puistokadulla esiintyvät myös HaapaKitarat.

Torimyyntipaikkoja voi varata vielä tällä viikolla ja ilmoittautumisia otetaan vastaan Kirjapisteessä.

Pidot Pitäjässä-tapahtuma Haapajärvellä lauantaina 13.6. klo 10-16, järjestäjänä Haapajärven Yrittäjät.

Julkaisemme kommentit tarkistuksen jälkeen nimimerkillä tai nimellä. Käytämme nimimerkkiä, mikäli se on syötetty. Tarvitsemme nimen toimituksen käyttöön kommentin julkaisemiseksi.


Kommentit

LOUNASTORI
Lounaspaikat tänään

FINGERPORI

Fingerpori