SÄÄ
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
#
la 14.1.2017 klo 16:00 [päivitetty ma 10:22] 0

Tyhjä rengas täyteen minuuteissa

Mikä: Kannettava kompressori, valmistajan kielellä ”renkaantäyttölaite”. Volcano puhkuu täyttöilmaa kaikkiin normaalikokoisiin renkaisiin tai vaikka kumivenettä varten. Hinta noin 65 euroa. On ”kompuraksi” hieman kallis, mutta hyvin helppokäyttöinen.

Kenelle: Kun ensimmäiseksi aamulla näkee yön aikana tyhjentyneen autonrenkaan, alkaa kaivata apua ja nopeasti. Siis kompressori esiin, messinkiliitin kierteellä kiinni renkaan venttiiliin, pistokejohdon pää auton tupakansytyttimeen, auto käyntiin ja laitteeseen virta päälle. Rengas täyttyy 3–4 minuutissa, jonka jälkeen auton voi ajaa rengaspajalle tarkastukseen.

Hyvää: Yksinkertainen käyttö, pieni koko, säilytyspussi, työvalo, täyttöneula ja -suuttimet rantaleluja ja kumivenettä varten, havainnollinen paineasteikko, rengasliittimessä myös ilman päästöventtiili. Maksimityöpaine on 60 psi/4,12 baria.

Vinkki: Kompressori on loistava lahjaidea autoilijalle. Kompura kannattaa pitää autossa mukana aina, sillä sen avulla pelastuu vaikka rengas alkaisi vuotaa kaukanakin lähimmästä korjaamosta.

Kari Pitkänen

Julkaisemme kommentit tarkistuksen jälkeen nimimerkillä tai nimellä. Käytämme nimimerkkiä, mikäli se on syötetty. Tarvitsemme nimen toimituksen käyttöön kommentin julkaisemiseksi.


Kommentit

LOUNASTORI
Lounaspaikat tänään

FINGERPORI

Fingerpori