keskiviikko 25.4.2018 | 07:36
SÄÄ
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
#
pe 10.2.2017 klo 08:39 [päivitetty ke 16:51] 0

Poliisi tutkii paloittelumurhaa Pietarsaaressa - kaksi henkilöä pidätetty

Pietarsaaren Permon kaupunginosasta on löytynyt osia miehen ruumiista. Poliisi tutkii tapausta murhana, ja on pidättänyt veritekoon epäiltyinä kaksi henkilöä. Molemmat epäillyt ovat Suomessa syntyneitä Suomen kansalaisia.

Uhri on tunnistettu ja hänen omaisensa on tavoitettu. Uhri on pietarsaarelainen vuonna 1965 syntynyt mies.

– Torstaina erään toisen tehtävän yhteydessä heräsi epäily vakavasta rikoksesta. Löysimme Permon kaupunginosasta ruumiin osia oletetun surmapaikan läheltä. Jatkamme nyt paikkatutkintaa ja teknistä tutkintaa sekä kuulustelemme epäiltyjä ja muita henkilöitä, rikoskomisario Magnus Jakobsson Pietarsaaren poliisista kertoo.

Jatkotutkinnassa käytetään muun muassa poliisikoiraa. Epäillyt ovat poliisin mukaan uhrin tuttavia. Molemmat ovat Suomessa syntyneitä ja Suomen kansalaisia.

Poliisi teki laajamittaisen operaation Vuohisillantiellä sijaitsevan kerrostalokiinteistön vaiheilla torstaina illalla, ja tutkinta jatkui myöhään yöhön. Paikalla oli useita partioita, ja katu oli katkaistuna liikenteeltä monen tunnin ajan. Paikkatutkinta oli valmis aamuun mennessä.

Poliisi käyttää tällä hetkellä mm. poliisikoiria paikkatutkinnassa. Lisätietoa tapauksesta annetaan keskiviikkona kello 13 tai aikaisemmin jos jotakin uutta ilmenee.

Julkaisemme kommentit tarkistuksen jälkeen nimimerkillä tai nimellä. Käytämme nimimerkkiä, mikäli se on syötetty. Tarvitsemme nimen toimituksen käyttöön kommentin julkaisemiseksi.


Kommentit

LOUNASTORI
Lounaspaikat tänään

FINGERPORI

Fingerpori