SÄÄ
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
#
ke 15.2.2017 klo 08:24 [päivitetty ke 10:01] 0

Yksi loukkaantui vakavasti rivitalopalossa Ylivieskassa

Yksi henkilö loukkaantui vakavasti ja kaksi lievemmin rivitalopalossa keskiviikon vastaisena yönä Ylivieskassa Vähäkankaantiellä.

Palokunta sai hälytyksen kohteeseen kello 00.40. Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle rivitalon päätyhuoneisto oli tulessa. Ullakolle levinneen palon jälkisammutustyöt olivat käynnissä vielä aamullakin.

Päätyhuoneistossa yksin asunut seniori-ikäinen asukas loukkaantui palossa vakavasti. Seinän takana asuneet kaksi muuta henkilöä sai palosta lievempiä oireita. Hälytyksen teki seinänaapuri.

Päätyasunto paloi pahoin, kolme muuta kärsi lähinnä savuvahinkoja. Yksikerroksisessa, 60-luvulla rakennetussa, kaupungin omistamassa talossa on kaikkiaan neljä asuntoa, joista kaksi on samassa pihapiirissä sijaitsevan Vähäkankaan koulun käytössä. Asukkaita talossa on siis kaikkiaan kolme.

Palon syttymissyystä ei ole vielä mitään tietoa. Sen selvittäminen alkaa päivän mittaan, kun poliisi pääsee tutkimaan kohdetta jälkisammutuksen loputtua.

Kohteessa oli neljän paloaseman sammutusyksiköt säiliöautoineen, noin 40 sammutusmiestä. Palo saatiin hallintaan noin kello kolmen aikaan.

Julkaisemme kommentit tarkistuksen jälkeen nimimerkillä tai nimellä. Käytämme nimimerkkiä, mikäli se on syötetty. Tarvitsemme nimen toimituksen käyttöön kommentin julkaisemiseksi.


Kommentit

LOUNASTORI
Lounaspaikat tänään

FINGERPORI

Fingerpori