SÄÄ
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
#
pe 17.2.2017 klo 10:07 [päivitetty pe 11:30] 0

Kummelin Lada-kerho 20 vuotta

Vuonna 1997 viihdeohjelma Kummelin Lada-sketsistä alkunsa saanut Lada-kerho juhlii tänä vuonna 20 toimintavuottaan. Juhlavuosi starttaa perinteisellä talvitapahtumalla kerhon syntypaikassa Mobilian Autokylässä Kangasalla 26.helmikuuta.

Lada-kerhon perinteinen talvitapahtuma kerää vuosittain kymmeniä Ladoja Mobilian piha-alueelle viettämään rentoa talvi-tapahtumaa. Tämän vuoden erityisohjelmana on kerhon jäsenen Mika Flyktmanin filmikooste Ladalla tehdyistä maailmanmatkoista. Nuoren miehen seikkailunhalu on ollut kohdallaan, kun Lada on ohjattu läpi Pohjois-Amerikan Los Angelesista New Yorkiin, halki Manner-Euroopan ja viimeisimpänä vuosi sitten Venäjän poikki Vladivostokiin.

Juhlan kunniavieraaksi on oikeutetusti kutsuttu Kummelin jäseniä, joista ainakin Heikki Silvennoinen on jo varmistanut osallistumisensa. Kummelit tulevat jakamaan tapahtumassa vuosikymmenen Lada-kuski palkinnon.

Ladojen talvitapahtuman perinteisempi ohjelmaosuus koostuu kuulumisten vaihdosta, kiihdytysajosta ja rompetorista. Päivän ohjelmaan kuuluu myös yhdistyksen virallinen vuosikokous.

Julkaisemme kommentit tarkistuksen jälkeen nimimerkillä tai nimellä. Käytämme nimimerkkiä, mikäli se on syötetty. Tarvitsemme nimen toimituksen käyttöön kommentin julkaisemiseksi.


Kommentit

LOUNASTORI
Lounaspaikat tänään

FINGERPORI

Fingerpori