keskiviikko 20.6.2018 | 03:23
SÄÄ
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
#
pe 17.2.2017 klo 10:24 [päivitetty pe 10:52] 0

Lipaskerääjät liikkeellä todennäköisesti viimeistä kertaa

Valtakunnallinen Sotiemme veteraanit -keräys polkaistiin Nivalassa liikkeelle perjantaiaamuna, kun lipaskeräyksen aamuvuorolaiset kokoontuivat liivien ja lippaiden jaolle. Kerääjät jalkautuivat neljään kauppaan sekä yrityksiin.

– Yksi porukkaa kiertää yrityksissä keräämässä ja kiittämässä heitä lahjoituksista vuosien varrella. He ovat tukeneet veteraaneja 30 vuoden ajan, joten toivotaan, että apua tulee vielä tämän kerran, keräysvastaava Martti Heikkilä sanoi.

Heikkilä viittasi siihen, että tämänvuotinen keräys on todennäköisesti viimeinen laatuaan. Keräyksen tuotoilla tuetaan veteraanien lisäksi heidän puolisoidensa, leskiensä sekä sotaleskien kotona selviytymistä. Nivalassa sotaveteraaneja ja sotainvalideja on vielä 33.

Tulevana keskiviikkona 50 Kainuun prikaatin varusmiestä kulkee Nivalassa keräämässä ovelta ovelle paikallisten vapaaehtoisten kyydittämänä.

Julkaisemme kommentit tarkistuksen jälkeen nimimerkillä tai nimellä. Käytämme nimimerkkiä, mikäli se on syötetty. Tarvitsemme nimen toimituksen käyttöön kommentin julkaisemiseksi.


Kommentit

LOUNASTORI
Lounaspaikat tänään

FINGERPORI

Fingerpori