SÄÄ
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
#
pe 17.2.2017 klo 13:31 [päivitetty ke 14:48] 0

Ismo Alanko Pietarsaareen, Ykspihlajaan ja Toholammille

Ismo Alanko tekee keväällä soolokiertueen, jonka aikana hän esiintyy yksin pienemmillä paikkakunnilla.

Keski-Pohjanmaalle Alanko suuntaa 18.–19. maaliskuuta, kun keikkapaikkoina ovat Kahvila Saha Ykspihlajassa Kokkolassa ja Toholammin kulttuurisali. Lisäksi Alanko esiintyy Pietarsaaressa 16. maaliskuuta.

– Olen jo kauan odottanut tilaisuutta keskittyä täysipainoisesti soolokeikkojen tekemiseen. Vaikka edellisestä varsinaisesta Ismo Alanko Yksin -kiertueesta onkin vierähtänyt vaatimattomat 22 vuotta, olen säännöllisen epäsäännöllisesti pitänyt yllä yksinesiintymisen jaloa perinnettä.

Soolokeikat edustavat jonkinlaista nykyaikaista runonlaulantaa: laulut soivat sellaisina kuin ne ovat syntyneet, ja riisutuissa versioissa tekstit nousevat väkevästi esiin.

– Maalis-huhtikuussa konserttikiertue suuntautuu Suomi 100 -hengessä niille paikkakunnille, joilla en ole esiintynyt vielä koskaan tai joilla olen vieraillut vain harvoin. Tällaisia paikkoja tuntuu Suomesta löytyvän yllättävän paljon vielä kolmenkymmenenseitsemän keikkavuoden jälkeenkin, kertoo Alanko.

Julkaisemme kommentit tarkistuksen jälkeen nimimerkillä tai nimellä. Käytämme nimimerkkiä, mikäli se on syötetty. Tarvitsemme nimen toimituksen käyttöön kommentin julkaisemiseksi.


Kommentit

LOUNASTORI
Lounaspaikat tänään

FINGERPORI

Fingerpori