keskiviikko 20.6.2018 | 03:23
SÄÄ
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
#
pe 17.2.2017 klo 16:13 [päivitetty la 21:53] 0

Nivalassa parannettiin kerta kerralta

Nivalan lukion vanhojen Jaakko Hintsalan ja Robert Hyvösen mielestä vanhojenpäivän ensimmäinen esitys meni kenraaliharjoitukseksi, mutta tanssi parani kerta kerralta. Kolmannen ja keskipäivän viimeisen näytöksen jälkeen he olivat jo tyytyväisiä esitykseensä.

– Tunnelmat ovat hikiset. Nyt meni jo ihan hyvin, jokaisen kerran jälkeen paranee. Ehkä harjoittelu jäi hieman vähälle, Hyvönen ja Hintsala kommentoivat.

Molemmat lähtivät vanhojentanssiprojektiin ohuella tanssitaustalla, joten uutta oppia tuli marraskuussa alkaneiden harjoitusten aikana paljon.

Juhlavuosi näkyi Nivalan tansseissa kahden tanssin verran, sillä vanhat omistivat tanssin sekä satavuotiaalle Suomelle että 150-vuotiaalle Nivalalle. Lopussa nähtiin tanssijoiden itse suunnittelema rento ja menevä esitys, jossa tanssittiin monen tunnetun kappaleen tahdissa.

Julkaisemme kommentit tarkistuksen jälkeen nimimerkillä tai nimellä. Käytämme nimimerkkiä, mikäli se on syötetty. Tarvitsemme nimen toimituksen käyttöön kommentin julkaisemiseksi.


Kommentit

LOUNASTORI
Lounaspaikat tänään

FINGERPORI

Fingerpori