keskiviikko 20.6.2018 | 03:23
SÄÄ
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
#
pe 17.2.2017 klo 16:38 [päivitetty la 21:55] 0

Ylivieskan kampuksella kiinnosti monimuoto

Ammattikorkeakoulu Centrian avoimissa ovissa oli perjantaina Ylivieskan kampuksella myönteistä virettä monimuotokoulutukseen. Ylivieskalainen Niina Kiiveri oli tutustumassa sosionomin opintoihin, joiden monimuotoon hän on hakemassa. Henkilökunnan puolesta Kiiveriä vastaanottamassa ollut kehitysinsinööri Elisa Saarela. Kumpikin on perehtynyt siihen, mitä monimuoto voi olla.

– Näistä avoimista ovista tulin hakemaan lisätietoa. Itselleni monimuoto-opiskelu sopii hyvin, koska haluan suorittaa opiskeluni työni ohessa. Olen jo perehtynyt netissä siihen, mitä monimuotokoulutus voi minulle tarkoittaa, Kiiveri kertoo. Centrian TKI:n kehitysinsinööri Elisa Saarela pitää monimuodon tulemista Ylivieskan kampukselle hyvänä juttuna.

– Se motivoi opiskelijoita opiskelemaan, koska tarjoaa työelämälähtöisen tekemisen. Monimuoto motivoi myös meitä opettajia, koska se antaa vapautta opetuksen järjestämiseen

Julkaisemme kommentit tarkistuksen jälkeen nimimerkillä tai nimellä. Käytämme nimimerkkiä, mikäli se on syötetty. Tarvitsemme nimen toimituksen käyttöön kommentin julkaisemiseksi.


Kommentit

LOUNASTORI
Lounaspaikat tänään

FINGERPORI

Fingerpori