keskiviikko 20.6.2018 | 03:20
SÄÄ
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
#
pe 21.4.2017 klo 10:23 0

Lohtajan Veikoille 500 euron yleisurheiluvälinepaketti Saarioiselta ja Suomen Urheiluliitolta

Lohtajan Veikot oli yksi onnekkaista, kun kaksikymmentä seuraa valittiin viiden sadan euron arvoisen yleisurheiluvälinepaketin saajaksi osana Suomen Urheiluliiton (SUL) ja Saarioisten yhteistyötä. Yhteistyö keskittyy SUL:n organisoimiin yleisurheilukouluihin ja sen tavoitteena on kannustaa lapsia ja nuoria monipuoliseen liikkumiseen ja säännölliseen syömiseen.

Lohtajan Veikkojen puheenjohtaja Heli Vierimaa-Erkkilä on kiitollinen seuran saamasta tuesta. Välineet tulevat kaikkien nuorten yleisurheilukoululaisten käyttöön kotihalli Mainingissa.

– Välineiden myötä voimme tehostaa ja monipuolistaa treenejämme, sekä tarjota yhä useammalle mahdollisuuden yleisurheilutreeneihin. Lapset voivat tutustua yleisurheilun eri lajeihin ja niiden oheisharjoitteluun monipuolisella ja mukavalla tavalla. Uudet välineet innostavat aina lapsia ja vetäjiä. Arvostamme saamaamme lahjoitusta suuresti, Vierimaa-Erkkilä kiittelee.

Julkaisemme kommentit tarkistuksen jälkeen nimimerkillä tai nimellä. Käytämme nimimerkkiä, mikäli se on syötetty. Tarvitsemme nimen toimituksen käyttöön kommentin julkaisemiseksi.


Kommentit

LOUNASTORI
Lounaspaikat tänään

FINGERPORI

Fingerpori