SÄÄ
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
#
ma 19.6.2017 klo 08:12 0

LähiTapiolan liikennevakuutukset alueyhtiöihin

(KP)

LähiTapiola siirtää heinäkuun alussa asiakkaidensa liikennevakuutukset 20 alueyhtiöönsä.

Arvoltaan 12 miljoonan euron vuosittaisen maksutulon ja 61 miljoonan euron sijoitusomaisuuden siirto pääkaupunkiseudulta Pohjanmaalle on merkittävä panostus paikallisesti. Pääomaa hyödynnetään esimerkiksi kasvuyritysten rahoituksessa ja kiinteistösijoituksissa. Muutos ei vaikuta asiakkaiden liikennevakuutuksen sisältöön.

– Vakuutusten siirto lähemmäs asiakkaita parantaa asiakaskokemusta ja pystymme hoitamaan asiat paikallisesti kerralla kuntoon. Pääomasiirtojen ansiosta alueyhtiömme rooli paikallisessa taloudessa vahvistuu ja toimintamahdollisuutemme laajenevat entisestään. Alueyhtiönä aiomme hyödyntää tätä pääomaa paikallisesti Pohjanmaalla esimerkiksi kasvuyritysten rahoituksessa ja kiinteistösijoituksissa, kertoo LähiTapiola Pohjanmaan toimitusjohtaja Pasi Haarala.

Osa niistä asiakkaista, jotka ovat maksaneet liikennevakuutuksen e-laskuna tai suoramaksuna, joutuvat uusimaan laskusopimuksensa pankkinsa kautta. Asiakkaille, joita laskutusmuutos koskee, on lähetetty henkilökohtainen kirje.

Julkaisemme kommentit tarkistuksen jälkeen nimimerkillä tai nimellä. Käytämme nimimerkkiä, mikäli se on syötetty. Tarvitsemme nimen toimituksen käyttöön kommentin julkaisemiseksi.


Kommentit

LOUNASTORI
Lounaspaikat tänään

FINGERPORI

Fingerpori