keskiviikko 20.6.2018 | 03:20
SÄÄ
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
#
ma 19.6.2017 klo 10:39 [päivitetty ma 11:07] 0

Lomakylä KalajoenHiekat valmis Hiekkasärkillä

Kalajoen Hiekkasärkillä Jäkälätiellä on aloittanut uutena toimijana Lomakylä KalajoenHiekat, johon on valmistunut kuuden huoneiston rivitalo. Jokaisessa 32,5 neliön huoneistossa on oma sauna, terassi ja keittiö.

Toiminnan pyörittämisestä vastaavan Taberna Novan toimitusjohtaja Raija Eskola-Valli sanoo, että vaikka huoneistoja on markkinoitu vasta runsas kuukausi, niin kesä on jo lähes täyteen myyty.

– KalajoenHiekkojen omistukseen kuuluvat myös Rantakallan vanhat rivitalohuoneet ja camping-mökit. Nämä täyttyvät hyvin nuorten tapahtumaviikonloppuina.

KalajoenHiekkojen toiminta laajenee ensi kesänä, jolloin alueelle valmistuu kaksi uutta kuuden huoneiston rivitaloa. Niiden rakentaminen alkaa syyskuussa.

Eskola-Valli toimii kempeleläisen Hotelli Pohjankievarin ja Kajaanissa sijaitsevan Hotelli Kajaanin toimitusjohtajana ja osaomistajana. Pohjankievari omistaa Oulun keskustassa myös asuntohotelleja.

Julkaisemme kommentit tarkistuksen jälkeen nimimerkillä tai nimellä. Käytämme nimimerkkiä, mikäli se on syötetty. Tarvitsemme nimen toimituksen käyttöön kommentin julkaisemiseksi.


Kommentit

LOUNASTORI
Lounaspaikat tänään

FINGERPORI

Fingerpori