SÄÄ
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
#
la 12.8.2017 klo 09:10 [päivitetty la 18:21] 0

Pouttu Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Nykyisen toimitusjohtajan Heikki Laitalan siirtyessä pois Pouttu Oy:n palveluksesta on toimitusjohtajaksi 1.9.2017 alkaen nimitetty Mikko Karell. Laitala ehti olla toimitusjohtajana huhtikuusta 2014. Poutun palvelukseen hän tuli jo 2002.

Karell siirtyy Pouttu Oy:n palvelukseen Kronfågel Oy:stä, jossa hän toimii maajohtajana. Hän on työskennellyt aiemmin päällikkö- ja johtotason tehtävissä elintarvikealalla eri yrityksissä mm. Atrialla, HK-Scanissa ja Nestléllä.

Lihanjalostusliiketoimintaa harjoittava Pouttu Oy on perustettu vuonna 1938. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2016 n. 46 miljoonaa euroa. Kannuksessa toimivan yrityksen palveluksessa työskentelee n. 220 henkilöä.

Pouttu Oy:n omistaa Viron johtava liha- ja meijerituotteiden valmistaja AS Maag Grupp. Koko konsernin liikevaihto on n. 160 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskentelee n. 760 henkilöä.

Julkaisemme kommentit tarkistuksen jälkeen nimimerkillä tai nimellä. Käytämme nimimerkkiä, mikäli se on syötetty. Tarvitsemme nimen toimituksen käyttöön kommentin julkaisemiseksi.


Kommentit

LOUNASTORI
Lounaspaikat tänään

FINGERPORI

Fingerpori