SÄÄ
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
#
la 12.8.2017 klo 15:13 [päivitetty la 17:04] 0

Ystävyyspeli käydään täpötäyden katsomon edessä

Kalajoen jäähallissa alkaneessa Jussi Jokinen Allstars - JHT –ystävyysottelussa on tunnelma katossa, sillä Pirkonsuon pyhättö on aivan loppuunmyyty.

– Myimme 1200 lippua ennakkoon, mikä on paras tulos koko tapahtuman järjestämisen historian aikana. Olemme todella tyytyväisiä myös päivän tapahtumaan, ja olemme myös saaneet paljon positiivista palautetta, sanoo järjestävän seuran puheenjohtaja Mika Siipola.

Siipola kertoo, että tänä vuonna lippuja meni kaupan hyvin myös ulkopaikkakuntalaisille. Tapahtuma järjestettiin nyt seitsemättä kertaa.

Kalajoella kiekkouransa aloittaneen Jussi Jokisen kasaamassa joukkueessa pelaavat Jokisen lisäksi Pekka Rinne, Mikael Granlund, Leo Komarov, Markus Granlund, Jesse Puljujärvi, Joni Pitkänen, Aleksander Barkov, Sebastian Aho, Miikka Salomäki, Markus Nutivaara, Patrik Laine, Ville Pokka ja Janne Kuokkanen.

Juuri alkaneessa pelissä tuomarina toimii Jari "Japa" Levonen. Ottelun ja gaalaillan juontavat Iiro Harjula ja Ari Vallin.

Pelin jälkeen tapahtuma jatkuu gaalaillan merkeissä.

KP24.fi taltioi päivätapahtumasta tunnelmia kiekkotähtien nimmareidenjakotilaisuudesta. Julkaisemme videoita päivän varrelta myöhemmin.

Julkaisemme kommentit tarkistuksen jälkeen nimimerkillä tai nimellä. Käytämme nimimerkkiä, mikäli se on syötetty. Tarvitsemme nimen toimituksen käyttöön kommentin julkaisemiseksi.


Kommentit

LOUNASTORI
Lounaspaikat tänään

FINGERPORI

Fingerpori