keskiviikko 20.6.2018 | 03:24
SÄÄ
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
#
la 12.8.2017 klo 18:17 [päivitetty su 17:53] 0

Harrastemessuilla riitti vilskettä – 40 tahoa esittäytyi

Tänään Kokkolan Kampushallista tuli harrastehalli kun nelisenkymmentä urheilu- ja hyvinvointialan tekijää kohtasi Move it! - harrastemessuilla. Kymmeneltä aamulla alkanut Kokkolan Nuorkauppakamarin järjestämä tapahtuma järjestettiin toista kertaa.

– Vaikuttaa, että porukka on lähtenyt hyvin liikkeelle. Meidän tavoitteenamme on 1500 kävijää, joka on 400 enemmän kuin viime vuonna, Alexandra Haapala Kokkolan Nuorkauppakamarilta kertoo.

Tänä vuonna tapahtumassa oli mukana 10 uutta tahoa. Yksi uusista oli vasta perustettu tanssikoulu Studio Dancement. Dancementin perustaja Nora Kuhlström opettaa koulussaan muun muassa maailmalla trendikästä commercial dancea.

– Olen kilpaillut pitkään nyky- ja showtanssissa, mutta kun kokeilin commercialia, tajusin, että se on minun juttuni, Kuhlström hymyilee.

Tapahtumassa nähtiin myös lavaohjelmaa, johon kuului esimerkiksi erilaisia urheiluesityksiä. Lavalla pyörähti myös urheilijavieras Tiikerien pelaaja Niklas Breilin. Tapahtuman tsemppariksi nimetty Breilin antoi lavalla haastattelun ja jakoi nimikirjoituksia.

Julkaisemme kommentit tarkistuksen jälkeen nimimerkillä tai nimellä. Käytämme nimimerkkiä, mikäli se on syötetty. Tarvitsemme nimen toimituksen käyttöön kommentin julkaisemiseksi.


Kommentit

LOUNASTORI
Lounaspaikat tänään

FINGERPORI

Fingerpori