keskiviikko 17.10.2018 | 23:25
MAINOS

Pro Ylivieska -mitalit kunnallispolitiikassa kunnostautuneille

Ti 14.11.2017 klo 10:52
Ylivieskan kaupunki on myöntänyt Pro Ylivieska -mitalit pitkään kunnallispolitiikassa vaikuttaneille keskustan Kaija-Maija Perkkiölle, Jouko Hannulalle ja Heikki Jokiselle sekä sosiaalidemokraattien riveissä istuneelle Eero Kippolalle. Mitalit luovutettiin maanantaina ennen kaupunginvaltuuston kokousta.

Mitalistien puolesta kiittänyt Heikki Jokinen kertasi Ylivieskan tähänastista ja ennustettua kehitystä muun muassa väkiluvun osalta, muisteli kaupungin joutumista valtion ja kuntien yhteiseen selvitysmenettelyyn huonon talouden vuoksi.

– Se oli kyseenalaista kunniaa kaupungille, kun joutui luovuttamaan päätösvallan ulkopuolisinten käsiin. Mutta jos siitä jotain positiivista haluaa nähdä, niin selvitystyöryhmä antoi päättäjille selvät osviitat joiden mukaan oli elettävä talouden osalta, Jokinen sanoi.

Tärkeinä virstanpylväinä Ylivieskan kehityksen kannalta Jokinen näki Kärkkäisen kauppakeskuksen rakentamisen Savarin alueelle 2003 ja Raision tehtaan tulon puolikymmentä vuotta myöhemmin.

– Monenlaista touhua meillä on ollut. Meitä kaikkia yhdistää myös se, että päällimmäisenä asiana päätöksiä tehtäessä on ollut Ylivieskan kaupungin kokonaisetu, Jokinen ynnää ja jatkaa:

– Aina ei olla yksittäisiltä kuntalaisilta kiitosta saatu, mutta johdonmukaisuus ja päämäärätietoisuus päätöksenteossa on loppujen lopuksi jokaisen kuntalaisenkin etu.

#

Julkaisemme kommentit tarkistuksen jälkeen nimimerkillä tai nimellä. Käytämme nimimerkkiä, mikäli se on syötetty. Tarvitsemme nimen toimituksen käyttöön kommentin julkaisemiseksi.


Kommentit

Lounastori
Lounaspaikat tänään

Fingerpori