MAINOS

Tehyn uusi puheenjohtaja oppi kotona, että rahasta ja politiikasta ei saa puhua. Hän puhuu juuri niistä.

Ti 14.11.2017 klo 12:38 [päivitetty ti 13:51]
Sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestön Tehyn uudeksi puheenjohtajaksi valittiin porvoolainen Millariikka Rytkönen. Rytkönen lohdutti porilaisia, että he saavat nyt pehmeän laskun.

-Tehyn puheenjohtaja on ollut 24 vuotta Porista. Minun kotikaupunkini kolme ensimmäistä kirjainta ovat myös Por...

Tehyn väistyvä puheenjohtaja Rauno Vesivalo on Porista, samoin hänen edeltäjänsä nykyinen kansanedustaja Jaana Laitinen-Pesola.

Kätilöliiton puheenjohtajana toiminut Rytkönen halusi heti puheensa aluksi välittää osanotot Porvoossa eilen surmatuksi tulleen 3-vuotiaan lapsen omaisille.

Rytkönen kertoi, että hän kasvoi kodissa, jossa opetettiin, että rahasta ja politiikasta ei saa puhua. Niistä hän juuri aikoo puhua.

Hänen mielestään ensisijainen tavoite on saada tehyläisille lisää palkkaa.

-Huomatessamme, että sädekehällä ei täytetä jääkaappia eikä makseta asumiskustannuksia, meidänkin suut aukeavat.

Rytkönen haluaa, että julkisen puolen lomarahaleikkaukset perutaan.

Rytkönen haluaa myös Tehylle vihdoin viimein oman sopimuksen ja yhdessä Superin kanssa. Nykyisin kunta-alalla on yhteinen sopimus. Kuten Rytkönen mainitsi hoitoalan ammattilaisten asioista sovitaan samalla sopimuksella kuin kirjastonhoitajien ja maatalouslomittajien asioista.

Vapaa-ajallaan tuore puheenjohtaja ajaa prätkää ja harrastaa joogaa.

#

Julkaisemme kommentit tarkistuksen jälkeen nimimerkillä tai nimellä. Käytämme nimimerkkiä, mikäli se on syötetty. Tarvitsemme nimen toimituksen käyttöön kommentin julkaisemiseksi.


Kommentit

Lounastori
Lounaspaikat tänään

Fingerpori