keskiviikko 17.10.2018 | 23:44
MAINOS

Pylväästä Kuulattarien uusi pelinjohtaja

Ti 14.11.2017 klo 16:37 [päivitetty ti 16:47]
Ylivieskan Kuulan naisten ykköspesisjoukkueen pelinjohtaja vaihtuu. Toni Seppälän jäätyä pesäpallotauolle otti valmennus- ja pelinjohtovastuun kokenut ylivieskalainen pesäpallohahmo Sami Pylväs.

Pylväs ei tosin ole täysin uusi tekijä naisten joukkueessa, sillä hän oli jo viime kaudella mukana toisena pelinjohtajana. Päättynyt kausi oli Kuulattarien ensimmäinen ykköspesiksessä.

Kuulattarien ykköspesisjoukkue on jo aloittanut valmistautumisensa tulevaan kauteen. Seuraava leiriviikonloppu on joulun alla, jolloin Pylväs arvioi olevan oikea aika tehdä ensimmäisiä tavoitteenasetteluja.

– Siinä pitää kuulla seurankin kanta. Perusasia on kuitenkin se, että kun tekee hommia kovasti ja laadukkaasti, niin kyllä se jossain vaiheessa palkitsee. Yksi suuri asiamme on tuoda Ylivieskaan lisää tietoisuutta naispesiksestä ja kasvattaa yleisömäärää, joka onkin ollut Suvannolla positiivisessa nosteessa.

Ensimmäisellä ykköspesiskaudellaan Kuulattaret sijoittui runkosarjassa kahdeksanneksi. Sami Pylväs sanoo, että uudelle sarjatasolle nouseminen oli hyppy tuntemattomaan, joka johti uuden kulttuurin opettelemiseen.

– Ilman muuta lähdemme parantamaan viime kaudesta, kun nyt tiedämme, mistä tässä on kyse. Joukkueen muoto säilyy entisen tyyppisenä, eli mukana on kokeneita pelaajia ja nuoria haastajia. Valmennuksessa olen aina tykännyt tuoda nuoret mukaan hommaan, koska heissä on se kasvun mahdollisuus, Sami Pylväs miettii.

Myös viime kaudesta tuttu farmiyhteistyö pääsarjatasolla pelaavan Oulun Lipottarien kanssa jatkuu.

#

Julkaisemme kommentit tarkistuksen jälkeen nimimerkillä tai nimellä. Käytämme nimimerkkiä, mikäli se on syötetty. Tarvitsemme nimen toimituksen käyttöön kommentin julkaisemiseksi.


Kommentit

Lounastori
Lounaspaikat tänään

Fingerpori